Förlovningsringar - Put a ring on it?

PUT A RING ON IT

Förlovningsringar - Put a ring on it?

En förlovning är en officiell symbol på att du och din älskade vill tillbringa resten av livet tillsammans. Det är ett romantiskt ögonblick som delas av två människor, och som innebär ett ömsesidigt löfte om att ingå äktenskap.

En förlovningsring är förmodligen det viktigaste smycke du någonsin kommer att köpa.

Om du planerar att ställa den stora frågan "Vill du gifta dig med mig?" – så läs vidare här, där Jane Kønig guidar dig på vägen till den helt perfekta förlovningsringen.

 

Förlovningsringen

En förlovningsring får gärna sticka ut och vara unik. Med denna ring kan du visa att du verkligen har ansträngt dig för att hitta det perfekta smycket för kvinnan i ditt liv. Skillnaden mellan en förlovningsring och en vigselring är vanligtvis att vigselringen är mer diskret och bärs av båda parter. Traditionellt har en förlovningsring valts av mannen, och den består ofta av en eller flera diamanter.

Klassiska förlovningsringar anses vara enstensringar, men du kan sätta din egen personliga prägel på ringen genom att välja flera diamanter eller färgade stenar. Vi på Jane Kønig arbetar med materialen guld och vitguld. Guld är ett tidlöst material som aldrig blir omodernt, medan vitguld är mer sofistikerat och ger ett lyxigt intryck.

Ringen är en viktig del av ceremonin, och därför är det viktigt att du väljer en ring som är perfekt för din blivande hustru. Om du behöver inspiration kan du titta in i vår butik på Gothersgade, där vi har ett stort urval av ringar i 18 karats guld.

 

3 typer förlovningsringar

Den klassiska förlovningsringen är en enkel med en enda diamant. Vära mycket fina prinsesseringar är ett bra erbjudande för en klassisk ring.

Förlovningsringar med flera diamanter eller fär gade stenar är också en hit där du kan sätta din egen personliga touch på. Stjärngraverade ringar ovan är ett vackert bud på denna typ av ring.

Om du vill att ringen ska vara helt unik kan du, i samarbete med våra skickliga guldsmede, få ringen specialdesignad så att den passar dina önskemål och behov.

 

Jane Kønig förlovningsringar

 

Designa din egen personliga ring

Om du vill att ringen ska vara helt unik kan du, i samarbete med våra skickliga guldsmeder, få ringen specialdesignad så att den passar dina önskemål och behov.

Ringen kommer att gömma på en historia, och ringens symbolik och inte minst designen kommer garanterat att glädja din blivande hustru. Hon kommer att veta att du har lagt många timmar på att välja och designa ringen, och den är därför den ultimata kärleksförklaring hon kan få.

Om du har några frågor om designprocessen är du mycket välkommen att titta in i vår butik på Gothersgade i Köpenhamn eller vår butik på Badestuegade i Århus. Du är också välkommen att ringa oss på +0045 33 15 86 87, så kan vi tillsammans göra dagen helt unik. 

 

Förlovningsringar från Jane Kønig

2 years ago
Did you like this post?
0
0