KONFIRMATION 2020

KONFIRMATION 2020

Dags för konfirmation? Jane Kønig har sammanställt ett urval av smycken som kommer att inspirera dig till den perfekta presenten – eller din egen drömpresent. Det spelar ingen roll om du ska sätta ihop en egen önskelista eller om du är på jakt efter den perfekta presenten – vi har gjort det enkelt för dig genom att nedan sammanställa våra egna favoriter i den definitiva presentguiden.

När det är dags för konfirmation är det även dags för smycken att bäras eller tas emot. På vår konfirmationssida har vi sammanställt ett brett urval av smycken som är perfekta för den stora dagen. Smyckena är också en perfekt present för dig som har fått äran att delta i denna mycket speciella begivenhet, och därmed är på jakt efter en konfirmationspresent.

Presentgivaren
Om du ska på konfirmation år 2020 är du kanske på jakt efter en present till konfirmanden. Det är inte alltid så lätt att hitta den perfekta presenten för den speciella begivenheten, men lyckligtvis kan du hitta inspiration hos Jane Kønig. Vi har sammanställt våra mest betydelsefulla smycken i en definitiv guide till konfirmationspresenter, och den hittar du här. Smyckena besitter den finaste innebörden i form av bokstäver eller designer, och kan bli ett bestående minne av den oförglömliga dagen. Oavsett om konfirmanden är din vän, dotter, son, ett barnbarn eller bara någon du tycker om så kommer du i vårt stora urval av designer att kunna hitta ett smycke som fulländar vilken konfirmationslook som helst. 

Konfirmanden
Om du verkligen vill sticka ut på den speciella dagen låter du smyckena vara en del av din konfirmationslook. Ett självklart smycke för din look är vårt klassiska korshänge, som finns i flera storlekar, och antingen med eller utan diamanter. Om du bara vill sticka ut lite grand kan du göra det med vår statement-ring Star Signet eller våra F+E Chain-armband, som är designade i samarbete med två content creators, Fredrik Trudslev och Emilie Briting. Det framgår tydligt att halsbandets råa länkar har hämtat sin inspiration från både hiphop- och popkulturen, och det kan bäras av alla kön. 

Klicka här för att se vilka smycken Jane Kønig rekommenderar inför konfirmationen

6 months ago
Did you like this post?
0
0