JANUARIFAVORITER FÖR UNDER 640 SEK

JANUARIFAVORITER FÖR UNDER 640 SEK

Vi har gått in i ett nytt år och kalendern visar nu januari 2020. Behöver du uppdatera ditt smyckeskrin med den här månadens favoriter? Nedanför har vi samlat ett urval av de vackraste smyckena för under 640 SEK.

December blir ofta en dyr månad, så starta det nya året med att tillföra några budgetvänliga smyckesköp till din smyckessamling. Hitta några smycken som du kan bära under januari, men som du även kan glädjas av långt in på det nya året. 

Simple Ring
Bassmycken är ofta underskattade, men vi menar att den här ringen borde vara en del av varje kvinnas smyckessamling. Bassmycken behöver inte vara tråkiga och de är faktiskt ett måste då de precis som baskläder kan kombineras med allt. Du kan skapa din egen stil med bassmycken efter hur du kombinerar dem med andra smycken. Denna ring är enkel med en stilren design och för ett annorlunda och personligt uttryck kan ringen användas på den yttersta fingerleden. 

Bead Twist Earring 
Örringarna fulländar din look och därför råder det inga tvivel om att 2020 är året då ringar i öronen blir en av våra favoritstilar. Örringarna kan både piffa upp en outfit eller komplettera den – beroende på vilken storlek och design du väljer. Dessa örringar tillför en elegant touch till en vardagslook och den enkla designen ger dig möjlighet att kombinera dem med andra Jane Kønig-örringar. 

Anchor Chain
Behöver du en kedja utan berlock? Då är vår klassiska och tidlösa ankarkedja en säker hit. Den kan bäras ensam eller kombineras med berlocker från Jane Kønig eller kanske med en berlock som du redan har hemma i smyckessamlingen. Den finns i längderna 42 cm, 50 cm, 60 cm och 80 cm vilket gör det enkelt att hitta en längd som bäst passar din stil. 

Anchor Chain Bracelet 
Är du på jakt efter ett enkelt armband? Då är vår ankarkedja nog något för dig. Armband kan ha en stor betydelse för din personliga stil och din outfit och med den klassiska designen är denna ankarkedja ett måste i din smyckessamling. För att göra smycket mer personligt kan du tillföra en Jane Kønig-berlock eller kombinera det med andra armband. 

 

Hitta smycken här ...
 1. Bead Twist Earring
  Bead Twist Earring
  330,00 kr
 2. Simple Ring, sterling silver
  Simple Ring, sterling silver
  Från 370,00 kr
 3. Anchor Chain
  Anchor Chain
  Från 440,00 kr

6 months ago
Did you like this post?
0
0