Den stora hoop örhängesguiden

Den stora hoop örhänge guide. se de vackra örhängen från Jane Kønig.
Laddar... 407 view(s)

Den stora hoop örhängesguiden

Hoop örhängen är ett måste i din smycken garderob.

På Jane Kønig hittar du allt från små klassiska tjocka bågar till de stora festliga banden med ädelstenar.

Vad är ringar?

Impression Hoops fra Jane Kønig

Ringar örhängen är runda örhängen som vanligtvis är stängda hela vägen, men ringar kan också ibland vara öppna. Du kan också använda små hängen i dina bågar. Hoop örhängen är oumbärliga i smyckesamlingen.

Både när du snabbt måste sätta ihop dina vardagskläder, på en fest eller bara en promenad runt staden. Hur som helst är de runda örhängen perfekta för allt.

Hur utformar du ringar?

Vi älskar att utforma vår garderob med ringar. Vi älskar särskilt Reflection Midi Hoop örhängen, som ger en stark blandning av det råa och feminina. De är superfina för vardagen på kontoret.

Den helt nya Impression kollektionen innehåller också ett par ringar som vi inte kan vänta med att få tag på. Impression-ringar reflekterar ljuset så vackert i den blanka och räfflade ytan. Vid örat är en diskret virvel dekorerad med superfina gröna gränder. Perfekt för fester.

Vilka ringar ska du välja?

På Jane Kønig hittar du många varianter av ringar som passar alla stilar. Om du letar efter det klassiska och fina utseendet, är våra Curly Hoops precis något för dig. Om du gillar mer det råa uttrycket kommer du att älska vår samling av chunky hoops.

Har du svårt att välja mellan guldpläterat och silver? Du behöver inte oroa dig alls för det. Du kan enkelt kombinera dina silver- och förgyllda ringar som du vill. Det kan också ge ett superslank utseende när du kombinerar ringar med olika uttryck.

Jane Kønig örhängen finns i sterlingsilver, guldpläterat sterlingsilver och i exklusivt 18 karats guld.

 

våra favorit hoop örhängen