Tips för styling av dina örhängen

Tips för styling av dina örhängen
Laddar... 87 view(s)

Tips för styling av dina örhängen

Älskar du örhängen lika mycket som vi, men behöver du inspiration för styling?

Vi vill verkligen blanda och matcha våra smycken för att skapa ett mer spännande och personligt utseende.

Det finns många möjligheter att skapa din egen unika och personliga kombination av örhängen. Dina örhängen behöver inte matcha varandra, och det är jättekul att ha på sig olika örhängen. Vi älskar den här trenden hos Jane Kønig. Därför kan du köpa alla örhängen per styck, för att kunna stapla och forma dem som du vill.

 

Look 1: Hoop örhängen

Styling av hoop örhängen

Hoop örhängen är ett måste i din smycken garderob. Det finns så många vackra variationer av den här stilen. Vi älskar att kombinera olika hoops i samma öra, och också att blanda en rå look med det mer feminina. Försök att kombinera den eleganta Midi Hoop och bära den med den råa Chunky Hoop. För ett mer personligt utseende kan du göra som Uma Feveile och lägga till söta hängen, som Love Letters i din örhänge.

 

Look 2: Mixa dina örhängen

Mixa guldörhängen och silverörhängen

När det gäller att blanda smycken finns det inga regler för vad som är rätt och fel. Det är alltid spännande att prova något nytt, och ett coolt trick är att kombinera olika metaller. Vi gillar att blanda våra gyllene örhängen med silverörhängen. Försök kombinera en öron manschett i guld som Reflection Cuff med en silver öron manschett som Reflection Rhombus Cuff.

En annan styling är att använda mer distinkt silverörhängen, till exempel Slender Hoop, och bära med en ödmjukare guldörhängen som Small Half Moon Stud.


Look 3: Matcha dina örhängen

Matcha dina örhängen

Om du gillar ett mer förenklat utseende kan du matcha dina smycken. Jane Kønig har ett brett utbud av matchningsmöjligheter, både inom samma kollektion, mellan olika lämpliga kollektion, och inom samma metaller.

Ett enkelt men ändå unikt utseende är kombinationen av silversmycken som vi ser på bilden ovan. Reflection Heart Stud och Reflection Star Stud tillsammans med de distinkta öron manschetterna Wide Reflection Cuff och Reflection Rhombus Cuff. Det skapar en cool kontrast, medan den fortfarande är enkel.

Om du är mer intresserad av guldpläterade smycken kan du välja olika stilar från samma kollektion. Försök kombinera Reflection Midi Hoop med Reflection Lightning Stud och öron manschetten Reflection Cuff. Trots att de har tre mycket olika örhängen ser vi fortfarande en röd tråd som skapar ett mycket intressant men ändå enkelt utseende.

 

Hitta dina örhängen för styling här...