DEN ULTIMATA GUIDEN TILL ALLA HJÄRTANS DAG

DEN ULTIMATA GUIDEN TILL ALLA HJÄRTANS DAG

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg, och även om dagen handlar om att tillbringa tid med den du tycker om är det nog få kvinnor som kan förneka att en Alla hjärtans dag-present värmer hjärtat lite extra. Därför har Jane Kønig sammanställt den ultimata Alla hjärtans dag-guiden för dig som ska köpa den perfekta Alla hjärtans dag-presenten. 

Alla hjärtans dag firas den 14 februari, och det är en dag fylld av romantik. Par runt om i världen utväxlar blommor, kort, choklad eller andra typer av kärleksgåvor. När presenter utväxlas är det ofta tanken bakom dem som betyder mest för mottagaren. Därför är vi övertygade om att ett smycke från Jane Kønig är den perfekta Alla hjärtans dag-presenten.

Personliga smycken är perfekta presenter, eftersom de verkligen kan framkalla ett leende hos mottagaren. Med Jane Kønigs berömda Lovetags har du möjlighet att ge bort ett personligt smycke genom att sätta ihop en unik kombination av initialer, siffror och symboler som betyder något speciellt för dig och gåvomottagaren. Smycket kan vara en symbol för din relation med gåvomottagaren genom att dina initialer och ett särskilt datum kombineras för att symbolisera ett särskilt tillfälle som ni delar. Det kan vara ett minne av något som har varit viktigt i era liv, eller en händelse du aldrig glömmer. Kärleksfulla tankar får gärna ligga bakom presenten, och därför anser vi att Lovetag-smyckena är den perfekta presenten, eftersom smycket kan bli en symbol för er kärlek. 

Om presenten ska vara lite extra lyxig är våra Letter Pendants med diamanter och vackra diamant-Lovetags i 18 karat ett riktigt bra förslag på den ultimata Alla hjärtans dag-presenten. Det är en lite dyrare present, men vi är övertygade om att alla kvinnor kommer att älska dessa smycken. 

Jane Kønig har ett brett urval av smycken, och därmed kommer du garanterat att hitta något för alla smaker och som passar din plånbok.

 

 

6 months ago
Did you like this post?
0
0