DE MEST INSTAGRAMMADE JANE KØNIG-SMYCKENA 2019

DE MEST INSTAGRAMMADE JANE KØNIG-SMYCKENA 2019

Med åren har sociala medier blivit mer och mer populära. 2019 fanns det i Danmark 250 000 aktiva Instagram-profiler, som bland annat postade bilder på allt från sin semester, sina kläder och självklart även sina smycken. Vi har gjort en översikt över de mest instagrammade Jane Kønig-smyckena 2019. 

Instagram är bland världens snabbast växande sociala medier med fler än en miljard aktiva användare i månaden – några använder mediet som en säljkanal, andra använder det som kommunikationskanal med vänner och bekanta. Instagram används aktivt för delning av bilder och många tusen användare har 2019 delat bilder på sina Jane Kønig-smycken. Vi älskar att se alla våra följare med smyckena på sig och därför har vi gjort en överblick över de mest instagrammade Jane Kønig-smyckena under 2019.

Chunky Hoops
Chunky Hoops är ett par coola och klassiska örhängen som passar till alla outfits – de är fina till både varma stickade tröjor och fina sommarklänningar. Under hela 2019 har örhänget varit populär på Instagram och sedan lanseringen av våra Small Chunky Hoops har dessa också synts på vackra bilder bland våra kära följare. 

Big Braided Ring 
Denna ring har länge varit en favorit bland Jane Kønigs kunder. På Instagram finns många inspirerande bilder där ringen visas i både sterling silver och förgyllt sterlingsilver. Den stora flätade ringen kan samspela med andra ringar och bli en vacker detalj till varje look, och vi älskar att se hur våra följare stylar ringen med andra Jane Kønig-smycken och smycken från andra märken. 

Small Shell
Detta örhänge är med sin vackra yta otroligt iögonfallande och elegant. Örhängets skinande design gör att det är otroligt vackert på bilder och sätter extra guldkant på varje outfit. 2019 såg vi en mängd bilder med vårt örhänge Small Shell på Instagram och örhänget har taggats i allt från vackra strandbilder till coola vardagsbilder. 

Half Moon Earring
Detta örhänge rör sig när man har det på sig och det ser därmed ut som om det dansar och lever. Kanske har du själv postat en bild med vårt örhänge Half Moon eller sett en av våra följare göra det. Oavsett vilket råder det inga tvivel om att alla bilder med detta örhänge är fantastiskt vackra.

Det råder inga tvivel om att örhängena är några av de mest instagrammade stilarna bland Jane Kønigs smyckekategorier. Gemensamt för alla ovanstående smycken är att de är mycket ”insta-vänliga” och därför gör sig bra på bilder. Därför tror vi också att det är just därför dessa smycken är de mest populära Jane Kønig-smyckena på Instagram 2019. 

 

Hitta smycken här ...
 1. Half Moon Earring
  Half Moon Earring
  850,00 kr
 2. Small Shell
  Small Shell
  630,00 kr
 3. Chunky Hoop
  Chunky Hoop
  770,00 kr
 4. Big Braided Ring, förgyllt silver
  Big Braided Ring, förgyllt silver
  Från 1 030,00 kr

6 months ago
Did you like this post?
0
0