Blog

PUT A RING ON IT

En förlovningsring är förmodligen det viktigaste smycke du någonsin kommer att köpa. Om du planerar att ställa den stora frågan "Vill du gifta dig med mig?" – låt då Jane Kønig här guida dig till den perfekta ringen.

2 months ago

DEN ULTIMATA GUIDEN TILL ALLA HJÄRTANS DAG

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg, och även om dagen handlar om att tillbringa tid med den du tycker om är det nog få kvinnor som kan förneka att en Alla hjärtans dag-present värmer hjärtat lite extra. Därför har Jane Kønig sammanställt den ultimata Alla hjärtans dag-guiden för dig som ska köpa den perfekta Alla hjärtans dag-presenten. 

3 months ago

VÄLKOMNA DET NYA ÅRET MED PERFEKTA SMYCKEN!

Snart är det nyårsafton och dags att gå all inpå smyckesfronten. För att ge dig inspiration till den kommande nyårslooken kommer Jane Kønig här med sina förslag på vad du ska ha på dig när du skålar in det nya året. 

3 months ago

SKILJ DIG FRÅN MÄNGDEN MED ROSAFÖRGYLLDA OCH RHODINERADE SMYCKEN

Jane Kønig har skapat smycken i mer än 30 år. Majoriteten av smyckena tillverkas i sterlingsilver, varefter vissa pläteras. Med tiden har silver och guld blivit de mest populära materialen, men rosaförgyllda och rhodinerade smycken är fortfarande populära bland kvinnor som vill skilja sig från mängden.

3 months ago

JANUARIFAVORITER FÖR UNDER 640 SEK

Vi har gått in i ett nytt år och kalendern visar nu januari 2020. Behöver du uppdatera ditt smyckeskrin med den här månadens favoriter? Nedanför har vi samlat ett urval av de vackraste smyckena för under 640 SEK.

3 months ago

DE MEST INSTAGRAMMADE JANE KØNIG-SMYCKENA 2019

Med åren har sociala medier blivit mer och mer populära. 2019 fanns det i Danmark 250 000 aktiva Instagram-profiler, som bland annat postade bilder på allt från sin semester, sina kläder och självklart även sina smycken. Vi har gjort en översikt över de mest instagrammade Jane Kønig-smyckena 2019. 

3 months ago

KONFIRMATION 2020

Dags för konfirmation? Jane Kønig har sammanställt ett urval av smycken som kommer att inspirera dig till den perfekta presenten – eller din egen drömpresent. Det spelar ingen roll om du ska sätta ihop en egen önskelista eller om du är på jakt efter den perfekta presenten – vi har gjort det enkelt för dig genom att nedan sammanställa våra egna favoriter i den definitiva presentguiden.

3 months ago

SILVER – VACKRA OCH SKINANDE SMYCKEN

Silver är den mest skinande av alla metaller och är perfekt för smyckesdesign. Jane Kønig skapar sina kreationer i rent sterlingsilver eller med olika ytor.

3 months ago

SATCK IT

Älskar du ringar och är du alltid på jakt efter nya stylingidéer? Det kan vara svårt att sätta ihop precis rätt kombination av ringar. Därför delar vi här våra tips om hur man gör den perfekta staplingskombinationen.

3 months ago

DET GLITTRANDE GULDET

Jane Kønig skapar sina vackra guldsmycken i 18 karats guld, men varifrån kommer egentligen vår fascination för den gyllene metallen?

3 months ago