Facebook Pixel

Baroque Pendant

Baroque Pendant
1 100,00 kr
+
-
Om smycken
Baroque-hänge i sterlingsilver. Örhänget har en invändig diameter på ca 23 cm, och silverpärlan mäter ca 14-15 mm. Silverpärlan är dekorerad med 2 safirer i rosa och blått samt en grön tsavorit.


Detta hänge kommer att se coolt ut, oavsett om du väljer att bära det för sig själv eller i kombination med andra hängen. Det är utformat som en baroque-pärla och de färgade stenarna komplimenterar pärlans form och material. Hänget finns även som örhänge och kan elegant kombineras som ett set.
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår