Facebook Pixel

Baroque Pearl Pendant

Baroque Pearl Pendant
1 180,00 kr
+
-
Om smycken
Baroque-pärlhänge i matt, förgyllt sterlingsilver. Baroque-pärlan mäter ca 14-15 mm. och är dekorerad med en liten månskära i silver och 2 safirer i rosa och blått samt en grön tsavorit.

Detta hänge ger dig möjlighet att ge en enkel outfit lite mer personlighet. Liksom alla Jane Kønigs övriga smycken levereras detta hänge i en elegant låda och kommer därför att vara en perfekt present till alla som älskar pärlor. Hängsmycket finns även som örhänge och kan kombineras snyggt som ett set.
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår