Sterling silver

Artiklar 1-9 av 17

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Reflection Stretched bracelet, sterlingsilver
  Från 700,00 kr
 2. F+E Chain Bracelet, sterlingsilver
  Från 1 320,00 kr
 3. Souvenir Anklet, sterlingsilver
  Från 475,00 kr
 4. Salon Pearl armband, sterlingsilver
  Från 1 500,00 kr
 5. Simple Bead Bracelet, sterlingsilver
  Från 1 030,00 kr
 6. Chunky Bead Bracelet, sterlingsilver
  Från 2 060,00 kr
 7. Bridle Bracelet, sterlingsilver
  Från 1 320,00 kr
 8. Half Moon Bracelet, sterlingsilver
  960,00 kr
 9. Anchor Chain Bracelet, sterlingsilver
  440,00 kr

Artiklar 1-9 av 17

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Armband

Armband är oumbärliga i varje smyckeskrin, och man kan aldrig ha för många av dem. De kan bäras för sig själva eller i kombination med andra, allt efter vilket uttryck du är ute efter – bara fantasin sätter gränser, och du kan mixa och matcha dem precis hur du vill. Jane Kønig har såväl moderna som personliga armband, som i all sin enkelhet knyter bäraren till sig med initialer, siffror eller symboler.

Ett smycke bidrar till att skapa detaljer, och ger dig möjlighet att uttrycka din egen personliga stil. Jane Kønig har ett varierat utbud av armband, och därmed kan du i vårt sortiment alltid hitta precis det armband som passar dig och din personlighet bäst. Våra armband finns i flera olika färger och material, och dessa kan kombineras med Jane Kønigs övriga smycken. I sortimentet hittar du både eleganta och mer moderna och djärvare stilar, så oavsett om du vill ha ett armband som kompletterar din look eller ett som tillför edge hittar du det hos oss. Om du redan har några favoritsmycken därhemma kan du med fördel kombinera dem med våra smycken. Vårt armband finns i Sterling silver, förgylld sterling silver, 18 karat guld

Mix and Match

Om du behöver inspiration till att mixa och matcha dina armband ska du läsa detta. Vill du skapa en finurlig och lekfull look kan du kombinera våra kedjearmband med våra Love Letters med symboler. Du kan också lägga till ett Startag-hänge genom att dra igenom kedjan där du tycker det passar bäst – detta skapar ett annorlunda och unikt uttryck. Genom att lägga till ett hängsmycke till ditt armband kan du göra det helt unikt och mycket personligt.

Om du vill ha en enklare look kan du kombinera våra Anchor Chain-armband med vår Half Moon Bracelet. Ska dina armband dra till sig lite extra uppmärksamhet rekommenderar vi att du kombinerar vårt Simple Bead Bracelet med vårt Chunky Bead Bracelet. Det finns naturligtvis många kombinationsmöjligheter som du kan experimentera med, och därför handlar det om att utforska och utmana sina preferenser när armbanden kombineras. Om du vill ha lite mer inspiration kan du besöka våra flaggskeppsbutiker, där vår personal gärna hjälper dig att hitta den kombination som är perfekt just för dig.