Facebook Pixel

Lovetag ankarkedjearmband med 1 Lovetag

Lovetag ankarkedjearmband med 1 Lovetag
810,00 kr

* Required Fields

810,00 kr
+
-
Om smycken
Lovetag ankarkedjearmband med 1 tagg i matt, roséförgyllt sterling silver. Lovetag har en diameter på 11 mm och armbandet kan justeras till storlekarna 15,5 och 17 cm. Armbandet låses med ett karbinlås matt, roséförgyllt sterling silver.
Du kan skapa en personlig design genom att välja mellan graverade bokstäver, siffror och symboler. LoveTag är en symbol för kärlek och är därför idealisk som en meningsfull gåva till dig själv - eller till någon du älskar.


Ø Lovetag: 11 mm.
L: 15 -17 cm
Alla våra smycken levereras i färgglada smyckeskrin med tillhörande presentpåse.
Leveranstid och retur
Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar från det att den har behandlats. Detta gäller inte för beställningsvaror (Vissa Lovetag bokstäver, Lovetag-armband, Lovetag-ringar, Lovetag-hängsmycken och 18 karats smycken), som skickas inom 1-5 arbetsdagar. Därefter tar det 2-4 arbetsdagar för leverans. 

Du kan byta smycket mot ett tillgodokvitto eller returnera smycket och få pengarna tillbaka inom 30 dagar från den dag då du mottar varan, mot uppvisande av giltigt kvitto.
Fråga till smycken?
Kontakta vår