Fine Jewellery

Fine Jewellery

120 Item(s)

Med sin kreativa och lekfulla approach till design har Jane Kønig skapat många vackra 18 karats guldsmycken. Smyckena tillverkas för hand i verkstaden på Gothersgade i Köpenhamn, där Jane själv sitter och designar och skapar.

120 Item(s)Fine Jewellery
Jane Kønig har skapat smycken i 18 karats guld ända sedan hon påbörjade sitt äventyr som smyckesdesigner. Smycken i 18 karats guld stämplas med ”750”, och eftersom detta är en hög guldprocent är ”Fine” den engelska termen för det – därav namnet Fine Jewellery. Jane Kønigs sortiment av 18 karats smycken är omsorgsfullt utvalt, och i det hittar du ringar, örhängen, hängsmycken, armband och halsband. För att skapa ett elegant spel är många av smyckena prydda med diamanter, koraller och vackra pärlor.

En mycket speciell present
Guldsmycken kan förtrolla och förvandla din look. Därför är smycken i 18 karats guld den perfekta presenten till någon som ska skämmas bort i samband med en särskild begivenhet, eller om du bara vill skämma bort dig själv lite extra. Eftersom 18 karats smycken håller livet ut kan de bidra till att skapa minnen för livet av en särskild begivenhet i ditt liv – kanske konfirmationen, ett bröllop, förlovningen eller något annat.

Några av våra mest populära smycken i denna kategori är det vackra Korallhjärtat, de glittrande, diamantprydda Letter-hängena och V-ringen, som med sina rena linjer och skulpturala form är ett av de mest speciella smyckena i Jane Kønigs universum.

Besök våra butiker
Hitta det smycke som bäst framhäver din personliga look. Om du vill se hela vårt utbud av 18 karats smycken hittar du ett bredare sortiment i Jane Kønigs butiker i Köpenhamn och Århus. I butikerna har du också möjlighet att få smycken specialtillverkade just för dig eller någon du tycker om. Vi har många besökare som vill att vi ska skapa vigselringar till dem, och därför rekommenderar vi att du tittar in för en pratstund med oss, så att vi tillsammans kan se till att ringarna blir väldigt speciella.
Behövs hjälp?
kontakta vår